Honlapkészítés szövegszerkesztő

A honlapkészítés szövegszerkesztő, amivel a bejegyzéseinket széppé formázhatjuk, semmilyen HTML, CSS tudás nélkül. A Word szövegszerkesztőt mindenki ismeri, gyakorlatilag ez attól szerényebb formában, de amit tud ugyanúgy működik.
Miután beléptünk a honlapunkra a vezérlőpultnál a (tovább…)

Tinymce szövegszerkesztő editor hozzáadása

A honlapkészítés Tinymce szövegszerkesztő, amivel a bejegyzéseinket széppé formázhatjuk, semmilyen html, css tudás nélkül. A Words szövegszerkesztőt mindenki ismeri, gyakorlatilag ez ahhoz szerényebb formában, de amit tud ugyanúgy működik. Ennek okán nincs ok, hogy ennek használatáról beszéljek.
Az alábbi képek bemutatják sorrendben a főlépéseket, majd a bennük lévő nyilak az ott lévő magyarázatokkal jól beállítható a Tinymce advanced szövegszerkesztő editor hozzáadásától a beállítás végéig. Tinymce editor plugin fő lépései:
Bővítményt, plugint adsz a WordPress rendszerhez, hogy ezt meg tudd tenni, a tárhelytől megfelelő jogosultság kell kérned (ha nem adták volna még meg).

1., Vezérlőpult beállítások új plugin hozzáadása
2., Tinymce advanced wordpress plugin aktíválása
3.,Tinymce advanced wordpress plugin beállítása

(tovább…)

WordPress telepítése lépésről-lépésre II.rész

Kezdődjön a WordPress telepítése kezdőknek:

Az első részben volt néhány teendő, ha azt elvégezted, vagy már meg voltak, akkor következzen a WordPress telepítése lépésről-lépésre.
Ha egyetlen kis karaktert elírsz nagy hibát okozhatsz. Ettől persze nem félni kell, hanem nagyon figyelni 🙂
Alábbiakat sok esetben a RENDSZERGAZDA végzi el. Neked az a dolgod olyan webtárhelyet keress, ahol biztosítják mindazt, hogy a weboldalad tudd fejleszteni. (tovább…)

error: Content is protected !!