Honlapkészítés

Törjön ki az átlagból új honlapjával!

Azaz honlapkészítés nem sablonos, és nem is a megszokott stílusban, az alábbi szempontok szerint:

Honlapkészítés garanciával

minden általunk készített munka után jár a teljeskörű garancia, ami annyit jelent, hogy, ha bármilyen működésbeli probléma van az elkészített honlappal, azonnal, soron kívül, a lehető legrövidebb idő alatt javítjuk, természetesen teljesen díjmentesen!
Ez a garancia a honlapkészítések esetében egy teljes éven át tart Önnek, így garantáltan zökkenőmentes és kockázat nélküli, hiszen itt vagyunk és egyből segítünk!

Utómenedzselés

A holnap készítés befejeztével nálunk nincs vége a mókának, bármilyen további módosításra, esetleges javítási, fejlesztési kérdések vannak természetesen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Legnépszerűbb a világon

A világon az egyik legnépszerűbb weblap motorjával dolgozunk, ennek köszönhetően egy dinamikus, jól működő és nemzetközi szabványú honlapot adunk át önnek.
A nemzetközi internetes szabálynak köszönhetően az ön honlapjára olyan háttér elemek lesznek elkészítve, amelyet alapjábavéve az internetes keresőt elfogadnak, és ezáltal jobb helyre kerülhet a keresőben.

Nem bérleti díjas

Ez azt jelenti, hogy nálunk a honlapnak a teljes készítési díja csupán egyszeri ár lesz!
Az általunk elkészített honlapok a befejezést követően az ön tulajdonába adjuk, ez azt jelenti, hogy semmilyen rejtett vagy bérleti díj soha nem fogja a honlapot terhelni.

Kettő kattintással szerkeszthető

Miután a holnapot elkészítettük, adni fogunk Önnek a honlap saját admin hátteréhez belépési jogot. Ezáltal rajtunk kívül is teljesen könnyedén és gyorsan fogja tudni szerkeszteni a honlap bármelyik tartalmi részét.
Akár a szövegekben kell valamit kiegészíteni, törölni, vagy akár a referenciáknál, képeknél kell módosítani, újat feltölteni, vagy akár törölni, mindezeket néhány kattintással lehet véghezvinni, és azonnal látszódni fog a honlapon.
Másik nagy előnye, hogy nem kell senkitől függeni, hiszen házon belül meg fogják tudni oldani a különféle módosításokat, és nem kell minden egyes kisebb-nagyobb módosítás miatt külön fejlesztőknek fizetni.

Az átlag felett

Minden honlapot úgy készítünk el, hogy az ön kéréseit, igényeit figyelembe vesszük a különféle szempontok és az internetes szabványok mellett. De minden esetben egyedi oldalakat készítünk, amelyeken addig dolgozunk, alakítgatjuk (akár önnel együtt közösen) amíg maximálisan el nem érjük a kívánt hatást.
Mik azok a szempontok, amelyekre figyelünk?
Ezekből néhány:

  • A kért honlap kategóriája
  • A feltölteni kívánt tartalom mennyisége és minősége
  • A honlappal elérni kívánt cél
  • Megcélzott látogatói közönség (látogatók kora és neme)
  • A piacon lévő konkurenciák
  • Cég esetén a cég aktuális arculata
  • …stb.

Interneten mindent

Cégünk további előnye, hogy a honlapkészítésen kívül további internetes munkákban, valamint domain- és webtárhely szolgáltatásokban is tudunk segíteni.
Önnek így nem kell különféle szolgáltatásokkal más-más cégekhez fordulnia, tulajdonképpen mindent el végzünk a tervezéstől, készítéstől kezdve a teljes beüzemelésen át a fenntartásig.

Kicsiknek és nagyoknak és megfizethető

Attól függetlenül, hogy profi és nemzetközi rendszer motorjával készítjük/fejlesztjük a honlapokat, mégis szinte bárki számára megfizethető, magyarországi, piaci áron dolgozunk.
Pár oldalas, vagy akár bemutatkozó honlapra van szüksége, már a legkisebb honlapot is erre a motorra építjünk rá!

Akár, mint a “Lego”

Sok ügyfelünknél volt és van úgy, hogy elkészítettük a holnapot, majd kis idő elteltével további kiegészítőket kértek hozzá, amelyeket természetesen megoldottunk.
Bármelyik általunk készített honlapot szinte korlátlanul tudunk bővíteni bármilyen további kérések alapján (pl. Hírlevél feliratkozás, chat funkció, stb.).

Láthatatlan, majd látható

Az ügyfeleink által kért újabb fejlesztéseket a már meglévő honlapokhoz a látogatók külön zavarása nélkül, a honlap hátterében végezzük el, és amikor teljesen elkészül ügyfelünk igényei alapján, akkor tesszük élesre, hogy utána a látogatók is használhassák az új extrát.

Honlapkészítés után is

Miután elkészítettük honlapját, utána is maximálisan számíthat ránk, legyen szó egyszerű internetes kérdésről, akár további szaktanácsot szeretne, vagy valamilyen elképzelésben szeretne segítséget, esetleg valamilyen szakkérdést nincs kitől megkérdezni, vagy elakadt?
Sebaj, mi, a legjobb tudásunk és tapasztalataink alapján segítünk Önnek, hogy a jövőben az a kérdés, már ne legyen kérdés.

Árajánlat honlapkészítésre