Webáruház készítés

Legyen Önnek is éjjel-nappal termelő webáruháza!

Ez nem túlzás, egy webáruház akkor is termeli Önnek a profitot, amikor Ön éppen szabadságát tölti.
És ez még mind semmi ahhoz képest, amit egy jól megtervezett webáruház tud, lássunk néhányat az alábbiakban.

a webáruházat készítés mire jó?

Mire is jó még egy webáruház?

Egy jól működő és felépített webáruház egy igazi áruház mindenben megegyező virtuális másolata.
A normál fizikai áruház, vagy bolt csak akkor tud termelni, ha van legalább egy eladó, aki értékesíti a termékeket. Viszont egy valóban jól elkészített webáruháznál nem szükséges külön fizikai munkaerő.

Örök használattal

A webáruház készítés nálunk egyszeri díjas, azaz egyszer jönnek beáldozni a, utána soha többet semmilyen díj nem terheli a webáruházat. Nálunk nincs bérleti díj, és semmilyen rejtett költség, garantáltan egyszeri ára van.

Minimum 12 hónapos szavatosság

Miután webáruházakat elkészítjük és teljesen átadjuk leendő tulajdonosának, Onnantól még minimum egy éven keresztül teljeskörű működési garanciát adunk.

Kattintással vásárolható

A webáruház úgy lesz kialakítva, hogy a látogató külön regisztráció nélkül is, azonnal tudnak vásárolni. Ez azt jelenti, hogy a kiválasztott terméket csupán behejezik a kosárba, és már lehet is a fizetéshez menni.
Mindezen kívül, látogatók a kosár aktuális tartalmát folyamatosan nyomon tudják követni, illetve helyben tudnak rajta módosítani (pl.: termék választott mennyiségének módosítása, vagy akár a termék törlése)

Sokrétű szűrések

A látogatóknak lehetőségük van a terméklistába szűrni különféle nézetek szerint (pl. legkedveltebb termék, ár szerint,…stb.)

Rendszer automatikák

A webáruház rendszer különféle automatikus funkciókkal lesz ellátva.
Többekközött az automatikus lapozó rendszer, amivel a termékek a különféle listázásokban egy adott darabszám felett automatikusan a következő oldalra kerül. Ezzel egyidőben a kettő dolog és megoldódik, az egyik, hogy a látogató sokkal átláthatóbban fogják látni a termékeket, a másik pedig, hogy a webáruháznak is jóval kisebb terhelés (nem mindegy, hogy egy oldalon 20, vagy mondjuk 100 termék jelenik meg), ez javítja a keresőoptimalizálásságot is.
Ezenkívül a webáruház rendszer tud például automatikus e-mail értesítéseket is (pl.: regisztráció esetén e-mailcím aktiváló, vagy vásárláskor automatikus jelszógeneráló)
További automatikus megoldásokról keressen bennünket!

Irány a világ

Olyan webáruházakat készítünk, amelyek külön kérésre többnyelvűsíthetőek. Egy fordítóiroda partnerünkkel évek óta összedolgozva a közkedvelt nyelveken kívül (pl: angol, német,…stb.) gyakorlatilag a világ majdnem bármennyi nyelvére le tudjuk fordítani. A webáruház többnyelvűsítését nem csak a webáruház készítése alatt tudjuk megoldani, hanem egy jövőbeni fejlesztéskor is megvalósítható.

Könnyen szerkeszthető

Az általunk készített webáruházhoz admin hátteret adunk, ahol a webáruház tulajdonosa játszik könnyedséggel fogja tudni a tartalmakat, termékeket szerkeszteni.

  • Új termék létrehozása
  • fotók feltöltése
  • termék kategóriájának megadása (több is lehet egyszerre)
  • Termék különféle jellemzőinek beállítása (pl.: súly, Van raktáron, méretek, stb.)
  • Termékhez tartozó szöveg megadása
  • Meglévő termék módosítása
  • Meglévő termék törlése
  • Statikus oldalak szerkesztése (pl.: vásárlási feltételek, stb.)
  • …stb.
szerkeszthető webáruház készítés

Varázslatos testreszabás

Minden termékhez, ami a webáruházban fel lett töltve, különféle jellemzőket, az alapadatoktól eltérő további adatokat lehet megadni, pofonegyszerűen.

Hahó világ, kiárusítás / akció

Innentől már azzal sem lesz gond, ha a látogatóknak adott termékekre, vagy akár az összesre valamilyen akcióval szeretne kedveskedni. Mindez szintén egy kattintással véghezvihető.

Maximalizált biztonság

A webáruház jól felvértezett biztonsággal, valamint megfelelő spam robotok védelmével van ellátva, amelyet igények vagy kérések alapján tovább tudunk növelni egy még fokozottabb biztonsági webáruházzá. Ezzel kapcsolatosan érdeklődjön nálunk.

Világ kedvenc rendszere

A világ legnépszerűbb webmotorjával készítjük a webáruházakat, amely Önnek több féle szempontból is garanciát és biztonságot jelent. Egyfelől, mert garantáltan olyan a webáruház alapja, amelyet a nemzetközi internet már élből elfogad, további érv, hogy ez a keresőoptimalizáltságnak is már jó.
Másfelől biztos lehet abban, hogy olyan webáruház rendszert kap a kezébe, amelyet jó pár fejlesztő cég szükség esetén tud tovább fejleszteni (pl.: mondjuk, ha esetleg ön külföldre költözik, ott is van segítő csapat)

A jövőben tovább

A már elkészített webáruház a háttér rendszerének és a hozzáértésünknek köszönhetően a jövőben bármikor tovább tudjuk fejleszteni a fokozodó igények illetve a kérések alapján.
Ez azért is jó, Önnek, mertnem feltétlen muszáj mindjárt az elején egy mindennel felvértezett komplex webáruházat készíteni, ráér fokozatosan, ahogy bővülnek a látogatói illetve a tulajdonosi igények. Természetesen van úgy, hogy egyből egy komplex webáruház készítés az igény, ez esetben aszerint készítjük el.

Vállaljuk webáruházak készítését az egyszerű webáruháztól, a komplex webáruházig (pl.: azonnali online fizetéssel összekötött).

Kérjen webáruház készítés árajánlatot az alábbi mezőket kitöltve, majd kollégánk jelentkezni fog Önnél a részletekről.

 

Webáruház készítés árajánlatkérés