Webdesign, honlap felújítás

Napjainkban gyakorlatilag mindennek a kinézete döntő jelentőségű, hogy a vásárlóknak nagyobb bizalmuk legyen az adott termék iránt. Ebben tudunk segíteni Önnek!
Az alábbiakban egy korábbi felújított honlap munkánk látható:

Nem is kell messzire mennünk, legyen szó akár lakás berendezésről, élelmiszerekről, nagyobb tárgyakról, berendezésekről (PL.: lakás, autó, hajó, fűnyírógép,…stb.) Bármiről is legyen szó, minden esetben a szebbnek öltöztetett termék vagy szolgáltatás, sokkal hamarabb el kell.

Ugyanígy van ez az internet világában is, egy olyan internetes oldalak esetében is (honlap, webáruház), ugyanis, amelyik igényesen, szépen van kialakítva, egyrészt a látogatóknak nagyobb lesz a bizalmuk az oldallal kapcsolatban, másrészt szívesebben böngésznek az oldalon, és tapasztalatok alapján sokkal szívesebben ajánlják is ismerősi körben (természetesen az oldalon lévő terméknek vagy szolgáltatásnak szintén jónak kell lennie).

Ez azt jelenti, hogy a szépen kialakított webdesign elsőre a látogatót megfogja és további navigálásra “kényszeríti” az oldalon, és ha jó termék vagy szolgáltatást talál a honlapon, akkor vissza is csábítja a látogatót.

A megfelelő web design kialakításánál több mindent is figyelembe kell venni:
(Ezek függnek az értékesíteni kívánt termék vagy szolgáltatástól)

  • A honlapra érkező- és kívánt célközönségének korát
  • Az adott honlapon értékesített terméket és/vagy szolgáltatást
  • Az elérni kívánt célt
  • …stb.

 

Tekintse meg újjávarázsolt munkáinkat >


Ha Ön is szeretné weboldalát felújítani, akár egy új és egyedi külsőt varázsoltatni neki, az alábbi űrlapot kitöltve kérjen Tőlünk egyedi árajánlatot:

 

Webáruház készítés árajánlatkérés